Reset | Knižní videorecenze

17. prosince 2014 v 13:30 | Marillee

Reset - Amy Tintera

Distopie, Pro mládež

Anotace: Před pěti lety byla dvanáctiletá Wren Connollyová třikrát střelena do prsou. Po 178 minutách vstala z mrtvých jako resetka: silnější, rychlejší, odolnější a bez emocí. Čím déle jsou totiž reseti mrtví, tím méně v nich zůstává po oživení lidského. Wren 178 je nejnebezpečnější reset v Texaské republice. Nyní ve svých sedmnácti letech slouží v polovojenské jednotce společnosti KLEZ (Korporace pro lidskou evoluci a zalidnění).
Wren je jako zkušená bojovnice pověřena výcvikem nových resetů, ale její poslední nováček - Callum Reyes - je nejhorší, jakého kdy viděla. Callum byl oživen 22 minut po své smrti, a tak prakticky zůstal člověkem. Má příliš pomalé reflexy a nepatřičné otázky a jeho nikdy neuvadající úsměv vyvádí Wren z míry.
https://obalky.kosmas.cz/ArticleCovers/184936_big.jpg


Tak jsem se nakonec dokopala k tomu se spokojit s jedním videem - konkrétně videorecenzí na knihu Reset. Protože, světe, div se, tohle je natočené na asi pátý pokus. A stále s tím nejsem spokojená. Vidím ty chyby, jak sekaně mluvím, jak nejistý hlas mám. Tohle chci vypilovat! No, řekněte, kdo by chtěl za každým slovem přemýšlet o dalším slově pomlkou "ááááaa......" :D Já tedy ne!

Snad vás to neunudí k smrti, když jsou za chvíli ty Vánoce. ;)




Hodnocení

3/5

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Terka Terka | E-mail | Web | 17. prosince 2014 v 15:55 | Reagovat

Souhlasím s tebou, ta knížka se opravdu dobře četla, měla jsem ji přečtenou za hrozně krátkou dobu a líbila se mi. Ale je fakt, že na to, že byla Wren 178, za celou knihu se změnila k nepoznání. Jako kdyby byla dvaadvacítka. :-D

2 paja-writes paja-writes | Web | 17. prosince 2014 v 20:38 | Reagovat

Knihu jem nečetla, ale zajímavé.. :)

3 D. D. | Web | 18. prosince 2014 v 15:29 | Reagovat

Taky jsem ji nečetla, ale vypadá dost zajímavě:-)

4 stuprum stuprum | Web | 19. prosince 2014 v 2:19 | Reagovat

Skvělý nápad, všichni jednou zmrtvýchvstaneme jako reseti!

5 Marillee Marillee | E-mail | Web | 20. prosince 2014 v 16:52 | Reagovat

[1]: Právě! :-)

[2]:[3]: Jojo, mně taky přišla zajímavá. :-)

[4]: :-D

6 | Zia  | dreamly | | Zia | dreamly | | Web | 21. prosince 2014 v 2:19 | Reagovat

O té knížce furt mluví jedna spolužačka a já konečně zjistila co to je :D No, možná bych si to měla přečíst :D

7 steel32 steel32 | Web | 21. prosince 2014 v 10:46 | Reagovat

tak to si musíš přečíst :O :O
a ta videorecenze je skvělá! :D

8 Marillee Marillee | E-mail | Web | 28. prosince 2014 v 13:10 | Reagovat

[6]: No, nevim, třeba tě to nadchne víc než mě. :-D

[7]: Díky! :-)

9 Iny Smithová Iny Smithová | E-mail | Web | 9. ledna 2015 v 19:29 | Reagovat

Musím říci, upřímně, že žeru kvalitu tvých videí. Videoblogeři a recenzenti obvykle jen natočí video, udělají tam šmik šmik, v závěru se na to dá i dívat, ale je to prostě takový nemastný - neurazí, ale ani nezaujmu. ALE TO TVŮJ PŘÍPAD FAKTICKY NENÍ!
Sakra, jak je možný, že jsou ta videa tak boží? :D Každopádně, raději ke knize...
Máš pravdu v tom, že anotace je supr matroš, i obálka je hezká a já bych po ní možná také sáhla. Uvidím, až někdy budu ultra boží náladu na cokoliv, mrknu po ní! :D
PS: zatraceně, máš fakticky zatraceně boží videa! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
***Veškeré obálky a anotace na tomto webu stahuji z
pokud ovšem nejsou z vlastního či jiného zdroje.
K filmům používám obrázky z ČSFD.